Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği Halkla İlişkiler Diplomatı Phaedra Gwyn İl Müdürümüz Hüseyin Aksoy'u Makamında Ziyaret Etti

İl Müdürümüz Hüseyin Aksoy Misafirimize Yaptığımız Faaliyetler Hakkında Bilgi Verdi Ve Büyükelçilik Diplomatı Phaedra Hanım İle Ortaklaşa Yapılabilecek Projeler Hakkında Bilgi Alışverişinde Bulundu.

               Ziyaret Programı Devamında Misafirimiz Odunpazarı Gençlik Merkezimizi Ziyaret Etti. Gençlik Merkezimizde Kurslarımızı Dersliklerimizi Gezen Büyükelçilik Diplomatı Gençlik Merkezimizin Düzenlemiş Olduğu Çanakkale Kahramanlık Türküleri Ve Çanakkale’den Hikayeler Adlı Programımızın Çalışmalarını İzledi.

Yine Ziyaret Programı Kapsamında Tepebaşı Gençlik Merkezimizde Gençlerimizle Buluşan Misafirimiz Gençlik Merkezimizi Ve Yapılan Faaliyetleri Oldukça Beğendi. Son Olarak Atatürk Spor Salonunda Basketbol Ödül Töreninde Müsabakalarda Başarılı Sporculara İl Müdürümüz Hüseyin Aksoy İle Beraber Madalya Ve Kupalarını Takdim Etti.

Oldukça kısa zamanda ve yoğun  gerçekleşen ziyareti Sonunda Büyük Elçilik Diplomatı Phaedra Gwyn İl Müdürümüz Hüseyin Aksoy’a İl Müdürlüğümüz Faaliyetlerinden Oldukça Memnun Olduğunu Ve Büyükelçilik İle Birlikte Projeler Yapmak İstediklerini Bildirdi.