Eskişehire Yapılan Stadyum,Spor Salonu,Yüzme Havuzu,Sentetik Sahalar vb Bir Dizi Yatırımlar Tamamlandığında Eskişehirimizi Sporun Gözdesi Yapacak.

 

STADYUM

Dev Yatırım Projeleri Arasında Yer Alan 33.000 Kişilik Stadyum İnşaatı Bitme Aşamasında.Çatı İşlemleri Biten İnşaatımızın Çevre Düzenlemesi,Saha Hazırlığı Yapılıyor. %82 İlerleme Aşamasında Olan ve Yoğun Bir Çalışmanın Olduğu İnşaatın Nisan Ayının Sonuna Doğru Çim Serme Ve Aynı Anda Koltuk Montajı İşlemlerine Başlanacak.

 

MERKEZ SPOR SALONU

Eskişehire Yakışan Bir Diğer Yatırımlar Arasında Olan 3000 Seyirci Kapasiteli Spor Salonu İnşaatımız Bitmek Üzere.  Şehrimize Renk Katan Projesiyle İlgi Odağı Olan Salon Şuanda %79 İlerleme Aşamasında. Dış Kaplama İşelmleri Tamamlanan İnşaatta Şuan İç Bölümlerin İnce İşçilikleri Yapılıyor.

 

OLİMPİK YÜZME HAVUZU

 

Eskişehirde Sporun  Gözdesi Olacak 1000 Seyirci Kapasiteli Olimpik Yüzme Havumuz Hız Kesmiyor. Son Katı Atılan İnşaatımızın Kaba İşlemleri Sona Yaklaştı. %38 İlerleme Aşamasında Olan İnşaatımız Da  Şuan Su İzolasyonu, Havuz İç Bölümlerin Yapım İşlemleri Gerçekleşiyor.

 

ÜNİVERSİTE EVLERİ SENTETİK SAHA

Uefa Standartlarına Uygun Olan Sentetik Sahamız Tamamlandı. Çevre Düzenlemeleri,Soyunma Odaları Ve Tribün İşlemlerinin İnce Detayları Tamamlanan Sahamız Artık Halkımıza Hizmet Etmeye Hazır. Halkımıza Hayırlı Olsun