ESKİŞEHİRİN EN HIZLISINI SEÇİYOR

TEKNİK KONULAR

 

1.      Yarışmalar 2001-2002-2003-2004-2005 doğumlu kız ve erkek öğrenciler arasında yapılacaktır.

 

2.      Yarışmalar belirtilen grup merkezlerinde Belediye Başkanlıkları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile birlikte koordineli olarak düzenlenecektir.

 

3.      Yarış Mesafeleri;

 

2001 Doğumlu (Kız-Erkek)                        100 Metre

2002 Doğumlu (Kız-Erkek)                        100 Metre

2003 Doğumlu (Kız-Erkek)                        80 Metre

2004 Doğumlu (Kız-Erkek)                        60 Metre

2005 Doğumlu (Kız-Erkek)                         60 Metre

 

4.      Yarışmalar ilk aşamada okullarda sınıflar arasında öğrenciler beden eğitimi öğretmenleri tarafından yarıştırılarak, her yaş grubunda okulun en hızlı üç öğrencisi tespit edilecek ve isimleri,bulundukları ilin Atletizm İl temsilciliğine bildirilecektir.

 

5.      Okullarda beden eğitimi öğretmenleri tarafından seçilen öğrenciler daha sonra kendi illerinde yapılacak olan yarışmalara katılacaklar. Kendi illerinde yapılan yarışmalarda kategorilerinde ilk üç sırayı elde eden sporcular aşağıda belirlenen grup merkezlerinde yapılacak olan yarışmalara katılacaklardır.

 

6.      Mahalli, grup,yarı final ve final yarışmalarında sporcular takozdan çıkış yapacak olup; her sporcunun ilk hatalı çıkışında sarı-siyah kart gösterilecek, sporcu ikinci hatalı çıkışında diskalifiye edilecektir.(2003-2004-2005 doğumlu sporcuların takoz kullanma zorunluluğu olmadan alçak çıkış yapabileceklerdir.)

 

7.      Grup merkezlerinde yapılan yarışmalarda her yaş kategorisinde en iyi dereceyi elde eden bir sporcu olmak üzere toplam 10 sporcu, 1 antrenör ve 1 idarecinin İstanbul’a geliş-gidiş yol masrafları ve konaklamaları sponsor firma tarafından karşılanacaktır.

 

8.     Final yarışmaları sonucunda, daha önceki yıllarda İstanbul’un En Hızlısı yarışmalarında uygulandığı gibi başarılı olan sporculara burs verilecektir. Burs imkanlarından grup merkezlerinden gelerek final’de yarışma hakkı kazanan ve dereceye giren sporcularda faydalanacaktır. Öğrencilerin burs hakkından faydalanabilmeleri için atletizm çalışmalarına bir antrenör gözetiminde devam etme zorunluluğu aranacak, yarışmalar sonrasında atletizm faaliyetlerine devam etmeyen öğrencilere burs verilmeyecektir.
BU DOSYALARA TIKLAYIP FORMLARA ULAŞABİLİRSİNİZ
erkek cheetos.xlsx

kız cheetos.xlsx