Seremoniye Genel Müdür Yardımcımız  ve Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Vali Yardımcımız Günhan Yazar ve İl Müdürümüz Hüseyin Aksoy Katıldı .

     Seremonide Konuşan İl Müdürümüz “Bu Büyük Organizasyonun İlimizde Yapılmasından Çok Büyük Memnuniyet Duyuyoruz. Bu Organizasyonu Düzenleyen Halter Federasyonuna Teşekkür Ediyor Ve Müsabakalarda Yarışacak Sporcularımıza Başarılar Diliyorum ”Dedi.

     İl Müdürümüzün Ardından Konuşan Türkiye Halter Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar “Türkiye’de Halter Sporunu Yaygınlaştırmalıyız. Şu Ana Kadar İllerde Ki Müsabaka Sayımız 36 İken 53 e Yükselmiş Durumda .Yeni Halter Antrenman Salonları Yapıyoruz. Eskişehir’imize de İnşallah En yakın Zamanda Halter Salonu Yapacağız. Gençlerimiz Sizlerde Birer Naim Süleymanoğlu Olabilirisiniz O Da Sizler Gibi Bir Genç Sporcuydu. Gayret Etmeli Ve Başarmalısınız. Son Olarak Bu Şampiyonada Bizlere Ev Sahipliği Yapan Eskişehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy’a Ve Ekibine Teşekkür Ediyorum ”Dedi.

   Taşpınar’ın Konuşmasının Ardından Seremoni Geçişi Yapıldı. Program Devamında Gençlik Merkezimizin Halk Oyunları Ekibinin Gösterileri İzleyenleri Büyüledi.
    Müsabakalarda Dereceye Giren Sporcularımıza Madalyalarını Federasyon Başkanımız Tamer Taşpınar, Vali Yardımcımız Günhan Yazar Ve İl Müdürümüz Hüseyin Aksoy Takdim Etti. Programın Sonunda Taner Taşpınar Tarafından İl Müdürümüze, Vali Yardımcımıza, Salih Kocaya Teşekkür Plaketi Takdim Edildi.