Porsuk Kapalı spor salonu yanına yapımına başlanan Odunpazarı Gençlik merkezi binamızın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızın 81 ilde gençlik merkezlerinin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi amacıyla başlatılan yeni gençlik merkezleri inşaatları, ilimizde de son derece hızlı bir şekilde sürüyor. Eskişehir de gençlerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan ve inşa edilen gençlik merkezimiz Osmangazi Üniversitesi ve Yurtkur yakınında olmasından dolayı üniversite öğrencilerimizin yararlanabileceği, şehrimiz için son derece önemli bir yatırım olarak göze çarpıyor. 

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy "Gençlerin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan ve inşaatına devam edilen gençlik merkezleri, şehrimiz için son derece önemli bir yatırım. Yeni yapılan Gençlik Merkezlerimizde bir çok branşta açtığımız ücretsiz kurslarda gençlerimize hizmet vereceğiz. Sadece sportif aktivitelerle değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.