Valilik meydanında çelenk sunma töreni ile başlayan program İl Müdürlüğümüz Atatürk Spor Salonunda devam etti.

Atatürk spor salonunda başlayan programa Vali Özdemir ÇAKACAK, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Atilla GÜLAN, Eskişehir Millet Vekili Utku ÇAKIRÖZER, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin ERDEMİR ve  Protokol Üyeleri katıldı. 
Atatürk spor salonunda başlayan programda konuşan İl Müdürümüz Ali Osman TATLISU;

   Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan kurtuluş mücadelesinin 99.yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içeresinde olduğumuz bu günde hepinizi en içten saygıyla selamlıyorum. 19 Mayıs 1919 bir milletin ‘’Kurtuluş’’ ateşinin yanmaya başladığı gündür. Bu tarih,  cumhuriyetin kuruluşunun ve halkın kurtuluşunun ilk adımının atıldığı gündür. Bu nedenle Mustafa Kemal Atatürk günümüzden 99 yıl önce kazanılan bu zaferin devam etmesi ve vatanımızın kalkınması için bu özel günü gençlere armağan etmiştir. Diyen İl Müdürümüz;

   Gelecekte Ülke Yönetiminde söz sahibi olacak çok değerli gençler; Günümüzde her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan sevgi, barış ve hoşgörü içinde tüm sorunların üstesinden gelerek geleceğin lider ülkesi Türkiye’yi daha güçlü bir hale getirmek sizlerin elindedir’ ’dedi.

 

   Müdürümüzün konuşmalarının ardından Avrupa ve Dünya Şampiyonalrında derece alan Milli sporcularımıza ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninin ardından TOKİ Savaş Kubaş And.L. Halkoyunları ekibi gösterisi, Milli Sporcularımız tarafından  Karate, Eskrim gösterileri sergilendi. Ardından sırasıyla Anadolu Üniversitesi Dans kulübü gösterisi, Dorlion dans ekibi gösterisi,Atayur Okulları Step Aerobik gösterisi sergilendi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen program izleyicilerden büyük beğeni aldı.Program Bayrak şiiri eşliğinde  Büyük Türk Bayrağının açılması ile sona erdi.